Ads Top

FUHH.. Ingat Lagi Wajah Comel Di Botol F&N? Ini Foto Sebenar Gadis & Lihat Responnya Di Twitter Bila Jadi Viral


#Semalam di laman sosial media viral pula tentang seorang wajah budak perempuan yang terpapar di air minuman F&N. Sebelum ni ramai yang ingatkan budak tu adalah Liyana Jasmay, sehingga lah apabila seorang individu ni muat naik gambar di Instagram dan tag nama budak perempuan tu.

#Fuhh, abam pun mati-mati ingatkan budak tu Liyana Jasmay. Iya lah, tengok gaya dan mimik muka bila senyum saling tak tumpah macam Liyana Jasmay. Tak silap kami, botol minuman F&N yang terpampar wajah budak tu masih lagi ada dijual di kedai barangan runcit. Famous la budak ni nanti.. Huhu




#Dulu kan. Abg mati2 ingt ni liyanajasmay . Bertahun abg minum air ni. Dan bertahun abg puji liyanajasmay.
Puji sebab senang bancuh, puji sebab sedap . Puji sebab kecik2 dah jd model. Abg dah tumbuh bulu baru nk jd model. Tu pun suam2 kuku je. Cilakak.. Dah masuk belasan tahun abg minum air F&N ni. Dan hari ni abg baru taw . Yg gmbr ni budak tecik ni bukan milik liyanajasmay walaupun gigi dan gusi dia jelas kelihatan seperti liyanajasmay.

#For those yg x taw ni gmbr sape.
Ni ha org nye @dihahmrfds dah besar pjg dah budak nye.
Padia? Cmna abg taw. Hello, korang igt korang je pndai stalk. Abg lgi la dik oiiiiiiii
Yg bagus nye budak watlekwatpis je org tu ckp liyanajasmay kat comment ig dia. Dia siap ya kan aje. Bagus. Down to the earth.
Keep it up dik.


#Maaf la [email protected]@dihahmrfds abg ingt tu liyanajasmay. Btw sedap air tu , Hahahahahahhahahahahahaha.

#Kalau korang nak tahu, nama budak kecik yang korang nampak di botol F&N tu adalah Madihah dan umurnya 18 tahun. Pernah bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Indah, Ampang. Gadis ni ramai dikenali apabila seseorang individu tak dikenali memuat naik gambar botol F&N berkenaan dan tag kan nama Madihah di Instagram.

#Fuhh, kemain lagi. Menerusi laman Twitter milik Madihah, sekarang ni ramai yang menegur bila Madihah berada di luar. Biasa lah, dah famous kan. Mesti ada je orang nak tegur. Huhu

Sumber: Instagram & Twitter @dihahmrfds

No comments:

Powered by Blogger.