Ads Top

PANASSSS !! Inilah Respon Balas MENGEJUTKAN Ikon Belia Bila Dihentam Kerana Vapor !!!




Sekarang ni kalau nak pergi makan kat mamak, pergi shopping mall mesti majoriti anda akan nampak orang hisap vapor. Budaya vapor dah jadi macam komuniti sekarang kerana ia secara tak langsung menganggu orang yang tak hisap vape tengah makan.. Lagi-lagi kepada kanak-kanak yang tidak tahu apa-apa.

Terbaru, ikon belia Dato Nurul Hidayah Ahmad Zahid telah memuat naik foto vapor di Instagram dan gambar itu telah dapat macam-macam respon dari netizen.



#vapeon




‘Vape itu hak peribadi tp jgn sampai menghina..’



Berikut merupakan gambar dimuat naik turun oleh Dato Nurul di laman sosial Instagram miliknya dan ini antara respon negatif yang diterima;


‘Tak payah nak claim konon kau ada life..’



Rasa-rasa Dato Nurul kena condemn sebab dia merupakan ikon belia kat Malaysia ni. Segala perbuatan, tingkah laku dan gerak geri wajar dijadikan contoh untuk remaja-remaja zaman sekarang.. Hehe #justsaying

No comments:

Powered by Blogger.